Despre noi

Cine suntem noi?
   În spatele acestui magazin online se află o echipă tânără, perseverentă, dinamică și prietenoasă, orientată către necesitățile voastre în materie de make-up. Beauty Splash a luat ființă ca urmare a dorinței noastre de a aduce cât mai aproape și la îndemâna voastră, produsele mult căutate și cunoscute la nivel global.    
   Am pornit astfel la drum, după lungi ezitări, cu speranța că vom reuși să depășim orice obstacol și că împreună vom evolua și vom închega, mai presus de toate, o colaborare clădită pe încredere, calitate, siguranță și respect. Pentru că obiectivul nostru principal constă în buna relaționare cu voi, clienții noștri!
 
Care este scopul nostru?
   Industria make-up-ului continuă să înflorească, având un impact direct asupra noastră, iubitoarele de frumos și artă a machiajului, iar astfel trebuie să ținem pasul cu cele mai noi tendințe și inovații ale acestui domeniu. Cu toate știm ce proces anevoios presupune achiziționarea anumitor produse din afara țării, care sunt costurile transportului și durata de așteptare, din simplul motiv pentru că unele dintre acestea nu se regăsesc pe piața din România.  Din experiența acumulată de-a lungul anilor, am constatat că actuala piață a cosmeticelor se confruntă cu un mare val al produselor contrafăcute, ceea ce prezintă un potențial pericol și ne determină să punem accentul pe autenticitatea produselor pe care le comercializăm.
Așadar, scopul nostru principal este acela de a aduce pe piața românească produse autentice, aparținând unor brand-uri internaționale de renume, facilitând astfel procesul vostru de a intra în posesia acestora mai rapid. Pentru că pasiunea voastră, este misiunea noastră!

Care sunt produsele noastre?
Pentru început, produsele pe care le comercializăm, aparțin renumitului brand american - Gerard Cosmetics. Gerard Cosmetics este o un brand de produse cosmetice din LA, Statele Unite ale Americii fondată pe principii înalte, prin asigurarea unei calități deosebite a produselor sale. Fiecare produs în parte a fost conceput pentru a satisface chiar și cele mai pretențioase nevoi în machiaj, punând accentul pe culorile vibrante, textura lejeră, rezistența și confortul oferit de către acestea. 
Ne bucurăm astfel că mult iubitele produsele marca Gerard Cosmetics pot fi în sfârșit găsite și în România. Rămâneți alături de noi, vor urma și alte brand-uri, cel puțin la fel de bune! 
   
Ce oferim?
   Din dorința de a vă prezenta o imagine cât mai reală și de ansamblu despre noi, venim în întampinarea voastră cu produse cosmetice de înaltă calitate, care suntem siguri că vor răspunde cerințelor și așteptărilor voastre. Și pentru că iubim animalele și susținem dreptul la viață a oricărei viețuitoare, în cadrul site-ului nostru veți găsi exclusiv produse cruelty-free.
 
Echipa Beauty Splash va dorește…
                                       Spor la cumpărături!