Politica de returnare

Conform Ordonantei nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se returneaza in termen de 14 zile calendaristice, de la primirea coletului. In situatia mentionata mai sus, clientul are dreptul de a returna orice produs in termen de 14 zile calendaristice de la receptia acestuia si poate solicita returnarea sumei de bani, schimbarea cu un alt produs.

Clientul are obligatia de a anunta pe mail la adresa: office@beautysplash.ro intentia de retur precum si motivul pentru care se returneaza produsul comandat. 

Clientul poate cere returnarea integrala a contravalorii produsului, schimbarea acestuia sau achizitioanarea altor produse din magazin. Oricare dintre variantele alese acestea sunt acceptate doar dupa primirea produselor, verificarea integritatii acestora si a conditiilor de retur.

Toate costurilor de retur sunt suportate integral de catre client. Exceptie fac doar produsele care s-au livrat eronat. In acest toate cheltuielile sunt suportate de Vanzator.

 

La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de factura de achizitie.

Nu sunt admise la retur: 

  1. Produse care au fost desfacute
  2. Produse care au fost testate/utilizate
  3. Produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse
  4. Produse achizitionate de la alte magazine
  5. Produse neinsotite de documentele ce dovedesc achizitia (factura)
  6. Produse cu ambalajele deteriorate in orice fel