Termeni si conditii

  1. DEFINIREA TERMENILOR UTILIZATI

UTILIZATOR: persoana care acceseaza magazinul nostru online, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenilor si a Conditiilor de utilizaretheMakeupShop prin finalizarea procesului de inregistrare.

CLIENT: acel utilizator ce initiaza si finalizeaza o COMANDA pe www.beautysplash.ro

VANZATOR: SC MONARCH ON-Line SRL

UTILIZARE ABUZIVA: utilizarea magazinului nostru online intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor sau prevederilor legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii companiei noastre sau celorlalti utilizatori.

COMANDA: document electronic, generat ca urmare a accesarii magazinului online de catre un CLIENT, ce intervine ca forma contractuala intre SC MONARCH ON-Line SRL si acesta din urma.

CONTRACT: o COMANDA confirmata de catre SC MONARCH ON-Line SRL  prin care suntem de acord sa livram CLIENTULUI PRODUSELE solicitate de acesta, iar CLIENTUL este de acord sa efectueze plata acestora.

REVIEW: o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative si de a spune daca produsul sau serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.

NOTA/RATING: modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui UTILIZATOR /CLIENT/CUMPARATOR fata de un produs. NOTA/RATING-ul se exprima sub forma de stele, fiecare produs putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de UTILIZATOR/CLIENT/CUMPARATOR asupra unui produs sau serviciu.

COMENTARIU: apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

INTREBARE: formula de adresare catre alti UTILIZATORI/CLIENTI/CUMPARATORI cu scopul de a obtine informatii despre produsele sau serviciile din pagina respectiva.

RASPUNS: informatie scrisa care este transmisa UTILIZATORILOR/CLIENTILOR/CUMPARATORILOR care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit produs. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un UTILIZATOR/CLIENT/CUMPARATOR unui alt UTILIZATOR/CLIENT/CUMPARATOR in cadrul unei discutii.

DOCUMENT: prezentele Termene si Conditii.

NEWSLETTER: mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de VANZATOR intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea VANZATOR cu referire la informatiile continute de acesta.

ZILE: in cazul in care nu este stipulat altfel, termenul zile face referire la zile lucratoare.

UTILIZATORII site-ului www.beautysplash.ro sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare ce guverneaza desfasurarea tuturor operatiunilor si a raporturilor intre parti, acestea fiind considerate prevederi minimale aplicabile ce se adauga prevederilor legislatiei romanesti in vigoare. Termenii si conditiile pot fi modificate oricand prin actualizarea continutului acestui document, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII.

 

  1. CONTINUTUL SITE-ULUI

2.1. Informațiile publicate pe SITE sunt informații de interes general despre Beauty Splash, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor săi cat si alte informații considerate de MONARCH ON-Line ca fiind de interes pentru UTILIZATORI.

2.2. MONARCH ON-Line este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia precum si asupra tuturor Mărcilor înregistrate de MONARCH ON-Line si publicate pe SITE. UTILIZATORUL are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala prevăzute de legislația in vigoare.

 

  1. UTILIZAREA SITE-ULUI

3.1. UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze SITE-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

 

  1. ACCESAREA SITE-ULUI beautysplash.ro

 Aceasta implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie păstrate si prelucrate de compania  MONARCH ON-Line. Scopurile prelucrării acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promoțiile magazinului sau despre orice alte promoții sau activități desfășurate de compania noastra prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). SC MONARCH ON-Line   este unicul deținător al informațiilor colectate de pe acest site. SC MONARCH ON-Line   se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate către terți prin vânzare, dezvăluire parțiala, sau închiriere.

 

  1. DESFASURAREA OPERATIUNILOR DE VANZARE

Accesul in vederea efectuarii unei COMENZI ii este permis oricarui CLIENT/CUMPARATOR.

Prin lansarea unei COMENZI pe beautysplash.ro, CLIENTUL este de acord sa fie contactat (telefonic, prin SMS sau prin e-mail) de catre reprezentantii magazinului nostru online.

Daca SC MONARCH ON-Line  confirma executarea unei COMENZI, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor COMENZII. Acceptarea comenzii de catre compania noastra se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail sau SMS) din partea SOCIETATII catre CLIENT, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma. 

Prezentele termene si conditii generale de vanzare vor sta la baza CONTRACTULUI astfel incheiat. 

 

  1. COLECTAREA DATELOR

Se face prin diverse modalități si instrumente specifice precum: soft profesional de urmărire a traficului, aplicația de gestiune a newsletter-ului, prin salvarea in baze de date a diversele formulare de contact disponibile pe site care sunt completate de către utilizatori, prin chestionare online etc. Utilizam adresele IP pentru a analiza obiceiurile de navigare, a administra site-ul, a urmări interesele utilizatorilor si a aduna informații demografice pentru uz intern. Toate acestea au ca scop creșterea gradului de ușurința in utilizarea site-ului si publicarea unor informații cat mai relevante pentru interesele utilizatorilor.